John Morrison & R Truth vs Sho Miz - Tag Team Championship
Bu maçta herhangi bir Feud yoktu sanırım.Sadece yer doldurmak için yapılan bir maçtı ve ben pek zevk almadım.Kısa sürdü ve JoMo,Big Show'u düşürdü,Ondan sonra'da Big Show saçma bir şekilde intikam almak istedi ve JoMo'ya KO Punch vurarak maçı kaybettirdi.ShoMiz haksızlıklada olsa maçı kazandı.Bu maçı pek beğenmemiştim.
Randy Orton vs Cody Rhodes vs Ted Dibiase - Triple Threat Match
Bu maçı beğenmiştim.Feud;RR'de Legacy yanlışlıkla maçı Randy'ye kaybettirdi ve Randy'den dayak yediler.Ardından'da Randy'ye demir çubuk vurarak elenmesine sebep olan Ted Dibiase ipleri kopardı.Randy ikisinin anlaşamamasını iyi değerlendirdi.Maçın yarısında Ted tuşa gitti ve daha sonra Cody ile tartıştılar ve en son ikili kavga etti ve Randy bundan yararlandı ve Cody'ye Punt Kick,Ted'e RKO yaparak maçı kazandı.2009'da iyi işler yapan bu takım 2010'un 3. PPV'sinde bozuldu.
Money In The Bank
Bu maçı görsellik olarak beğendim ama çok kişi harcandı.Jack Swagger yerine,Bourne,MVP,Matt,Drew ve Christian olabilirdi.Kane'ye pek ihtimal vermemiştim ve zaten olamadı.İhtimal verdiğim çoğu güreşçi,Özellikle,Matt,Christian ve Dolph Ziggler çok iyi işler yaptı.Swagger sadece Merdiven'le çalıştı.Maçın en sonunda herzaman olduğu gibi tüm güreşçiler merdiven üstündeydi ama hepsi düştü.Biri dışında,Jack Swagger.Jack Swagger yukardan çantayı aldı ve maçın kazananı oldu.
Triple H vs Sheamus
Triple H vs Sheamus maçı güzel geçti ve sonucuda istediğim gibi oldu.İki güreşçide birbirine üstünlük kuramadı ama Triple H ve Sheamus ipler ellerine geçince 1-2 dakika üstünlük sağlıyordu ama çoğunlukla şu üstün götürdü diyemezdik.Triple H çoğu pozisyon'dan kurtuldu ve o konuda HHH daha öndeydi.Feud E.C'de başladı.Daha öncede Sheamus görevli olarak HHH'in yanına gitti ve ayırmaya çalıştı ama Pedigree yedi.Esas olay E.C'de Champ'tı ve maçı HHH yüzünden kaybettiği için Feud başladı.HHH maçta Pedigree yaptı ve zorlanmadan kazandı.
CM Punk vs Rey Mysterio
Bu Feud şöyle başladı;Rey'in kızının doğum günüydü ve Rey ring'de HB'yi söylerken CM Punk geldi ve kızını ağlattı ve giderken HB'Yi söyleyerek dalga geçti.Yılın sonunda CM Punk'un HB'si yılın dalga geçme olayı Slammy'de ödülü aldı.CM Punk ring'e konuşarak çıktı.Rey geldi ve maç başladı.Rey'in yeni tarzı WM için vardı.Rey maçı üstün götürdü ama CM Punk yaptığı çoğu hareketten galip çıktı.Maçın en sonunda Gallows apron'a çıkarak Rey'in 619 yapmasını engelledi ama Rey CM Punk'u iplere gönderdiği için gallows yere düştü ve Rey 619 yaparak maçı kazandı.
Bret Hart vs Vince McMahon
Bret ring'e geldi ve McMahon gelince konuştu ve Jumberlack Match'a çevirdi ve kendi adamlarını çağırdı.Hart Dynasty,Hart'lardan olduğu için Bret'e yardım etti ve McMahon'a vurdular ve içeriye sandalye atarak Vince'ye vurdurttular.Feud;Vince'nin,Bret'in kasıklarına vurması üzerine başladı ve Batista,Vince'ye yardım ettiği için WWE Champ. ile mükafatlandırıldı.En son Bret,Vince'yi pes ettirerek maçı kazandı.
Edge vs Chris Jericho - World Heavyweight Championship
Feud;Edge'nin sakatlanmasından sonra Jericho,Big Show ile Tag oldu ve büyük başarı yakaladı.Slammy Awards'a En İyi Takım ödülünü alınca bunu Edge'nin yardımı olmadığını falan dedi ve Edge'yi suçladı ve laf attı.Edge,RR'de Müthiş bir Return yaptı ve Chris Jericho'yu eleyerek RR'yi kazandı ve Jericho Chamber'da WHC oldu.Edge'de E.C'den sonra kiminle karşılaşacağını açıkladığı için Chris Jericho,dedi.Edge maçı üstün götürdü.Chris Jericho,Spear yapmak istedi.Edge maçı kazanamadı ama Y2J'ye masanın üstünde Spear yaparak sakatlanmasına neden oldu.
Batista vs John Cena - WWE Championship
Batista vs John Cena Feud'u McMahon vs Bret Hart Feud'undan ortaya çıktı.Batista,Raw'da Bret'e saldırdı ve kollarını tutarak Vince'nin dövmesine yardım etti ve Vince'nin adamı oldu.Vince,E.C'de Batista'ya bir şans verdi ve Batista zorlanmadan Spear & Batista Bomb'la maçı kazandı ve WWE Champion oldu.WM'de Batista,Cena köşeden atlarken Batista Bomb yaptı.Sanırsam iki tane Batista Bomb ve Attitude Adjusment yapıldı.John Cena ayrıca 2 adet STF yaptı.Batista ilk STF'den kurtulsada 2.'den kurtulamadı ve pes etti.Batista'nın üstünlüğü maçta vardı ama STF ile pes ederek maçı kaybetti.
Undertaker vs HBK - Career vs Streak
Undertaker vs HBK Feud'u en eskilere dayanan Feud'lardan.Daha önceside var ama ben geçen seneden başlıyorum.WM 25'te maç yaptılar ve HBK maçı kazandı.HBK bunlada kalmadı ve yılın başlarında Taker'la bir maç istedi ama Taker,Ben WHC'yim ve benimle WM'de bir maç yapmak istiyorsan RR'yi kazanman gerekiyor,dedi.HBK,RR'yi Batista yüzünden elenerek kazanamadı.HBK,E.C'de Taker'a ring'in altından girerek SCM yaptı ve maçı kaybettirdi.WM 26'da Undertaker çok kızdı ve maçı kabul etti ama Streak vs Career olacaktı.Undertaker ve HBK maçta eşit gittiler.Undertaker en sonunda 2 Tombstone yaptı ama son yaptığı Tombstone,2 Tombstone bedelindeydi ve maçı kazandı.HBK'ninde kariyerine son verdi.
İzlemek isteyenler için Wrestlemania 26 Highlights
İnşallah Beğenirsiniz...