Edge Lita ile gelir ama ringe girmez.Elinde mikrofon vardır ve oturur sinirlice seyircilere bakar konuşmaya başlar.
Batista orada rahatsızca yatarken beni dinlemeni istiyorum.Yakında WWE ile kontratım bitiyor.Güreşi bırakabilim ama ilk önce içimdeki birikintileri dışarı vurmak istiyorum.Senden nefret etmiyorum Batista.Seni arkaplanda herkesten daha çok seviyorum.Sadece senin kendinin en iyisi olduğun düşüncesini beğenmiyorum.Çünkü öyle değil.Buranın en iyisi benim.Sen benden sadece bir konuda üstünsün.O da HBK'nin k*çını öpmek.Bu işi yapmakta Hulk Hogan kadar iyisin.The Rock kadar iyimisin bilmiyorum ama o da çok iyi k*ç öpüyor.Hep öyleydi hala da öyle.
HBK'nin hayalgücü ile birçok saçma olaylarda bulundum.Hepsi sadece saçma hayalgücüydü.Tek gerçek olan şey benim.Buraya geldiğimden beri kanıtladığım şey mikrofon ve güreş performansımda en iyi olmamdı.Hatta yorumcu olarak kimse bana karışamaz.Bunu birçok kez kanıtlamış olsam da hiçbir zaman bardaklarda resmim olmadı,programlara çıkmadım.Filmlerde oynamadım,USA Network'de saçma programlara çıkmadım.PPV posterlerinde bile olmadım.Show'un başındaki tanıtımda bile imzam yok.Conor O'brien veya Jimmy Fallon değilim.Gerçek olan şey Miz bile PPV'lerde ME'de oldu ama ben olamadım işte bu beni deli ediyor.Ben destekleyenler siz de beni deli ediyorsunuz.Çünkü sizler o koleksiyon kaplarını alıp saat sabahın 5'inde hava alanına gelip onları bana imzalatmaya çalışıp internetten satanlarsınız.Çünkü bir işe sahip olmak için çok tembelsiniz.Extreme Rules'te WWE kemer maçına çıkmak istiyorum.Eğer çıkmazsam RAW'dan istifa ederim.Eğer kazanamazsam RAW'dan ayrılırım.Belki de ROH'a giderim.Ya da New Japon Pro Wrestling'e giderim.Ayrılma nedenlerimden biri sizlersiniz çünkü ben buradan gittikten sonra bile sizler paranızı bu şirkete harcamaya devame deceksiniz.Ben sadece bu çarkın bir parçasıyım.Bu çark hep dönmeye devam edecek bunu anlayabiliyorum.HBK hep para kazanmaya devam edecek.O milyarder olması gereken bir milyoner.Neden milyarder değil biliyormusunuz.Çünkü etrafındaki herşeyi kabullenen herşeye evet diyen etrafına ne derse evet diyen adamları çevirmiş biri.Bence bu şirket HBK'nin ölümüyle daha da iyi olur.Ama o öldükten sonra şirket aptal eşi,salak eski takım arkadaşı veya geri kalan gerizekalı ailesine kalacak.Size Vince Mcmahon hakkında bir anımı anlatacağım der ve bu sırada mikrofonun sesi kapanır.
Not:Nexus filan gelmesin.Saçma isimler gelmesin.Nexus vs RAW feudundakilerden hiçbiri gelmesin.Saçma kişiler gelirse yetkililerden birine söylerim yorumu silinir.
En son American Angel tarafından Ptsi Ağus. 01, 2011 9:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi