Time To Play A Game !
HHH Entrance'de gözüküyor ve Taunt'larını yaptıktan sonra içeriye giriyor ve mikrofon alarak konuşmasına başlıyor.
Dün gece No Mercy ve Smackdown'da çok kötü şeyler oldu.No Mercy'de o Nexus adlı grup yüzünden yenildim.Evet,Daha sonra yardıma gelenler oldu.Onlara teşekkür ederim.İşte gördünüz Sheamus beni tek'e tek bir maçta yenemiyor.Sheamus,Bunu kabullenelim dostum.Sen tam bir korkaksın.Tek başına bir başarı yakalayamazsın zaten.Ya arkadan saldırarak yada arkadaşlarının yardımıyla.Ama dostum o kemer en son gerçek sahibine geri dönecek.Smackdown'da ise o aptal John Cena yüzünden kazandığım bir maçı kutlayamadan yine saldırıya uğradım.John Cena'da onlardan.Evet Cena'da onlar gibi.Korkak.Arkadan saldırabiliyor ama teke tek'de birşey yapamaz.Şimdi,Beyler buraya gelin ve yüz yüze konuşalım.Tabi korkmazsanız.
Out:Anderson,Kane,Cena,Orton,Sheamus ve Nexus'tan başkası gelirse yorumları benim tarafımdan silinecektir.
Out:Bu arada vurmak yok.Konudan çıkacak olursa da lütfen saldırmadan gitsin.Ben kilitleyene kadar kavga istemiyorum.Anlayışınız için teşekkürler.