3:
En son The Straight Edge Savior tarafından C.tesi Tem. 30, 2011 8:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi
The Instant Classic demiş ki:Müsait olduğunda mesaj atabilirsin. Ben hep burdayım. Başarılar dilerim.
The Instant Classic demiş ki:Müsait olduğunda mesaj atabilirsin. Ben hep burdayım. Başarılar dilerim.
American Angel demiş ki:3 maç yapılma kuralı var.O maçı saymasak bile averajla atlıyorum.
Yargısız infaz.Bak Tuğra, kurallarda uzatmalar oynanmaz diye birşey yazmıyor.Sadece maça başlarken süreyi 10 dk ayarlayacaksınız.Ve eğer berabere ise, gol atan turu geçecektir.Mr.Wrestling demiş ki:American Angel demiş ki:3 maç yapılma kuralı var.O maçı saymasak bile averajla atlıyorum.
Yani ben dediğimi dedim averajla önde olsan bile durum berabere ve bir maç daha yapılması lazımdı!Ama bu sizin forumunuz kuralları siz belirlersiniz benim buna hakkım yok.
The Straight Edge Savior demiş ki:Yargısız infaz.Bak Tuğra, kurallarda uzatmalar oynanmaz diye birşey yazmıyor.Sadece maça başlarken süreyi 10 dk ayarlayacaksınız.Ve eğer berabere ise, gol atan turu geçecektir.Mr.Wrestling demiş ki:American Angel demiş ki:3 maç yapılma kuralı var.O maçı saymasak bile averajla atlıyorum.
Yani ben dediğimi dedim averajla önde olsan bile durum berabere ve bir maç daha yapılması lazımdı!Ama bu sizin forumunuz kuralları siz belirlersiniz benim buna hakkım yok.
American Angel demiş ki:Hax kurallarında uzatma diye bir şeyin olduğunu bilmiyorsan biz ne yapalım.Maçı 10 dakika ayarladık Haxball oyununu bulan kişi maçlara uzatma eklemiş.Bunu kabul et artık çocuklaşma.