(Sabitlenirse çok sevinirim)
En son Cult Of Personality tarafından Salı Ağus. 23, 2011 5:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Evet ama sitenin suçu yok ben oradan çok hızlı bir şekilde indiriyorumCode Blue demiş ki:Dünkü verdiğin site den mi indiriyoruz yine?
Partların hepsini indirdikten sonra birleştirip açacaksın tek hali ile çalışmıyor onlarCode Blue demiş ki:Tamam ama ben indirdiğim halde açılmadı video.
Mr.Wrestling demiş ki:Elimination Chamber 2002 alabilir miyim?
Fearless King demiş ki:Royal Rumble 2002 İstiyorum,Zahmet Olmassa..
Rated-R Maniac demiş ki:SS 2006 istiyorum.Çok severim şu elemeli takım maçını.
Woo Woo Woo Kid demiş ki:Summerslam 2009 verirsen çok mutlu olurum. Şimdiden kolay gelsin
Olur yanında bişey içer misin ? Şaka mısın sen kardeşim,doğru düzgün bir ppv söylesene bu nasıl bir istek yahu,kafamı kırıyorsun sen benimle ?Motor City demiş ki:Posterinde Miz olan bir PPV istiyorum.(Wrestlemania 27 sayılmaz)
Evolution's Animal demiş ki:Elimination Chamber 2010'u verebilirsen süper olur.
HIAC PPV'i ilk olarak 2009'da yapıldı.2007'de HIAC şovu olmadı.HunteR demiş ki:Kemal abi HIAC 2007 verirmisin.
Cult Of Personality demiş ki:HIAC PPV'i ilk olarak 2009'da yapıldı.2007'de HIAC şovu olmadı.HunteR demiş ki:Kemal abi HIAC 2007 verirmisin.
HunteR demiş ki:Cult Of Personality demiş ki:HIAC PPV'i ilk olarak 2009'da yapıldı.2007'de HIAC şovu olmadı.HunteR demiş ki:Kemal abi HIAC 2007 verirmisin.
Güreşi unuttum Kemal abi valla unuttum 3-4 ay girmedik foruma tabi köreldi bilgim ilk HIAC versen o zaman.
HardyRuLez demiş ki:Wrestlemania 16 varmı ?