Herkezin unuttuğu ve bir daha şovlarda duyulmayacağını sanan müzik bir anda duyuluyor.
CM Punk 2 şovdan beri gözükmediği arenada gözüküyor ve ringe geliyor.
Hemen bir tane mikrofon alıyor.
CM Punk 2 şovdan beri gözükmediği arenada gözüküyor ve ringe geliyor.
Hemen bir tane mikrofon alıyor.
- Burada olmadığım zamanlar gerçekten çok şey değişmiş. 3 kere WWE Şampiyonluğu değişmesine rağmen o kemer hala bana yakışan birinde değil. Bunu sadece ben düşünmüyorum, buradaki herkez böyle düşünüyor. Çünkü ben bu federasyonun en iyi güreşçisiyim. Aptal General Manager bunu anlamayıp RAW'daki herkezin teker teker kıçını tekmeleyeceğimden korktuğu için beni 2 haftadır hiçbir şova çıkarmadı, çıkarmaya korktu. Şimdi ben onu anlamamakta ısrarlıyım çünkü o salak 2 kere ana kemerin sahibini değiştirdi. Peki o sizce bu federasyonun gerçekten sahibimi ? Veyatta bu federasyonu gerçekten bir şekilde biliyor mu ? Bu 2 kişinin arasında ben olmalıydım ve federasyona gelene kadar bana ana kemeri alana kadar kemer fırsatı bulunmalıydı. Yeteneklerim karşısında ezilmeye korkan Superstarlar hala backstagede odama bile gelemiyorlar. Fakat, aptal General Manager bunu hala göremiyor ve görsede görmezlikten geliyor. Ben RAW'dayım ama şuana kadar hiç bir kemer maçı ayarlandığını görmedim kendi adıma. Hep saçma saçma isimlere gidiyor kemer. Hepsi ratingin bu kadar az olmasının nedeni. SmackDown'da eğer böyle değilse oraya şuan gidebilirim ama öncelikle bu aptal Shawn Michaels'in yardımı ile olacak. Her federasyonda kemer aldım fakat bu federasyonda bunak booker Shawn Michaels yüzünden alamadım. Eğer korkmuyorsan diğer superstarlar gibi değilsen Shawn, şuan karşıma gelirsin ve benle atışırsın. Tabi söylediğim gibi; korkmuyorsan !