WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+6
The Straight Edge Savior
The Instant Classic
Straight Edge Warrior
WTR's Déstt
Rated R-Cenation
A**hoLe
10 posters

TPW'in Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

A**hoLe
    Mid Card
    Mid Card

TPW'in Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Empty TPW'in Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mesaj tarafından A**hoLe C.tesi Tem. 23, 2011 1:34 am

TPW'ın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu anada kadar başarılar mı? Sizce gelecekte başarılı olabilirler mi? Türkiye'de Pro Wrestling'in gelişimine nasıl bir katkıda bulunurlar? Ve de TPW'ten en beğendiğiniz isim?

TPW ilk başlarda birçok kişi tarafından küçümsendi. Bende ilk başlarda pek ciddiye almadım. Ama gün geçtikçe ilerliyor. Ve de Türkiye'de bu bir ilk. Bazı eksikler muahakkak olacaktır ama yinede iyi yoldalar. Eğer Amerika'daki küçük federasyonları incelerlerse kendilerini daha da geliştirebilirler. Türkiye'de PW için önemli bir gelişme bu. Çünkü ülkemizde seveni oldukça fazla ama bu işi iyi bilen çok fazla değil. Öncelikle TPW, güreşi sevdirmenin yanında birçok kişinin bilgisinin bir nebzede olsa artmasını sağlayacaktır. Ve de ileride WWE, IW gibi federasyonlarda Türk güreşçi görmemizi sağlayabilir TPW. TPW'teki güreşçiler arasından tabi Murat Bosporus çok önemli bir isim ama o zaten TPW'ten öncede iyi bir güreşçiydi. Ki zaten onun şu anda TPW ile bir sözleşmesi bulunmamakta. İstediği zaman başka bir federasyona gider. Benim TPW'te izlediğim isimler arasında Turko'yu beğendim. İleride en azından ROH gibi bir federasyona gidebileceğini düşünüyorum.
    Rated R-Cenation
    Rated R-Cenation
    Legend
    Legend

TPW'in Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Empty Geri: TPW'in Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mesaj tarafından Rated R-Cenation C.tesi Tem. 23, 2011 1:41 am

TPW'nun bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim ama dalga da geçmemiştim.Şu anda yeni bir federasyona göre çok iyi gidiyorlar ama kendilerine birkaç finisher bulmalılar.Birkaç maç çeşidi filan bulunca gerçekten daha da güzelleşir.
    WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

TPW'in Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Empty Geri: TPW'in Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mesaj tarafından WTR's Déstt C.tesi Tem. 23, 2011 1:44 am

TPW bence ülkemizde Pro Wrestling'in gelişimine olumlu yönde katkı verecektir. Impact Wrestling yayınlarında konuklara gelen sorular, maçlar hakkında yapılan yorumlar güreş bilgisini arttırabilir.(Güreş'i bilmeyenler için.) Ama şu şovları daha sık yapmalılar. TPW'nin yararı olacaktır bizim ülkemize. Murat Bosporus ile sözleşme yapılmalı. Ayrıca Turko'yu ben de beğeniyorum ama yaşlı. Camoka da iyi.

En son Sexy Boy tarafından C.tesi Tem. 23, 2011 2:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Straight Edge Warrior
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Straight Edge Warrior C.tesi Tem. 23, 2011 1:57 am

Bence herşey kusursuz. Bir şey haricinde. o da heralde 2 haftada bir şovo oluyor bu sorun çözülmeli. Eğer TPW iyi olursa, Türkiye dünya tarafından daha iyi tanınacak, ülkemizde güreş bilmeyenler bilgilenecek. Ve güreşe sahte diyen insanlara gerçeği gösterecektir. TPW iyi olmazsa hiç birşey iyi olmaz. TPW umarım iyi gider.
    The Instant Classic
    The Instant Classic
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından The Instant Classic C.tesi Tem. 23, 2011 2:18 am

İlk başlarda hep dalga geçerdim. Basit bir federasyon olduğunu düşünürdüm. Geçen günlerden sonra hata yaptığımı anladım. Gerçekten kısa sürede iyi işler çıkardılar.
    The Straight Edge Savior
    The Straight Edge Savior
    Co - Admin
    Co - Admin

Mesaj tarafından The Straight Edge Savior C.tesi Tem. 23, 2011 2:54 am

İlk başlarda bir arkadaşım ile tartışmıştık bunu.Ben saçma, gereksiz.Diye düşünüyordum ancak arkadaşım tam tersini söylüyordu.Geçen hafta ne kadar amatör olduklarını gösterdiler hani.Ama, gelişeceklerininde sinyallerini vermeye başladı TPW.
    The Champ
    The Champ
    Administrator
    Administrator

Mesaj tarafından The Champ C.tesi Tem. 23, 2011 4:12 am

TPW'in iyi yerlere gelebilmesi çok uzun zaman alacaktır. Güreşçiler yeteneksiz, Bilgehan bilgisiz. Türkiye'de rakip bir federasyonun olmaması tabi + puan onlar için. Gelişeceklerine inanıyorum ama bu çok uzun zaman alacaktır.
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından Mr.Master C.tesi Tem. 23, 2011 4:18 am

Her zaman için,Türkiye'nin güreş için yetenekli olduğunu savunurum.Güreş zaten atasporumuz.Güreşciler,dansçı,vucüt geliştirmeci,pehlivan falan.Yinede,bazıları yetenekli,mesela ben Camoka'yı yetenekli buluyorum,çakma Viper.Bilgehan iyi düşünmüş sedye maçını,çünkü eski bir maç türü.Bosporus gönüllü olarak bu federasyonda.Kontratı yok.Bence IW'ye gitmeli.IW & TPW arasında takaslar falan olmalı,çünkü IW'de yetenekli güreşciler var ama harcanıyorlar.Joe Legend,Tom La Ruffa gibi harika güreşciler (TPW'ye göre) bu federasyonda,kısa süre içinde alındılar,ilerde daha niceleri,hatta belki WWE'nin eskilerinden birkaçı gelebilir.MVP gelse harika olurdu mesela.İlerde Türkiye'de bir federasyon daha çıkarsa rekabet olur ve buda süper olur hani.Promolar falan iğrenç ama birkaç WTR'liyi işe alırlarsa harika işler çıkarırlar.
    Racketeer
    Racketeer
    1.Yıldız Moderatör
    1.Yıldız Moderatör

Mesaj tarafından Racketeer C.tesi Tem. 23, 2011 5:20 am

Bizim ülkemizde bir altyapı sorunu var.Daha güreş okulu açmadan adamlar,fedarasyonunu açıyorlar.Daha çok ekmek yemeleri lazım.Şu anda birşey demek için erken fakat,Bilgehan Demir çok ısrarcı ve azimli biri.Ne yapacağı belli olmaz.
    KillerPrince
    KillerPrince
    Rookie
    Rookie

Mesaj tarafından KillerPrince C.tesi Tem. 23, 2011 7:10 am

Bence çok kötü hareketler çok belli bir şekilde yalan çok belli oluyor bilgehan bilgisiz adam daha youtubeye video koyamamış yahu hepsini viacom engellemiş ve durmadan aynılarını ekleyip duruyorlar yine engelliyor Rolling Eyes tpw bi kaval geldi sözleşme imzaladı dediler bi gitti dediler açıkcası kavalın TPW ile sözleşme imzalıyacağını düşünmüyorum imzalarsa yazık eder kendine kaval budan 5 sene sonra TPW daha iyi gidebilir.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 7:30 am