Beyler şu saatten sonra The Rock fanıyım ve Team Bring It üyesiyim.Adam son derece süper bir video çekmiş.Cena geçen Raw'da Rock ile ilgili konuşmuştu.Özellikle videonun en sonunu mutlaka izleyin ! İşte Rock'un cevabı İngilizce'si iyi olmayanlar için kendim özet bir çeviri yaptım :
Benimde anladığıma göre Cena'ya şunları söyledi :
-Ben senin gibi her şova her lanet geceye gelmiyorum John ! Çünkü artık ben olabileceğimin en iyisiyim orada boşa vaktimi harcamam.Her gün o şovda değilim çünkü insanları umursuyorum.Return için onları bekletmek istemesem de return yaptığımda onların coşkusu senin her gün onlara izlettiğin şovdan çok daha iyi bunu biliyorum.(Daha sonra tezauratları taklit ediyor.)(Ardından Internette olan olayları anlatıyor anladığım şu
(Bir Cena fanını taklit ediyor)
-Ben 14 yaşındayım ve Cena fanıyım.Annemden zor izin aldım ve bilgisayardan kalkmazsam k*çımı tekmeleyecek.Ama CENATION için buradayım.
(Taklitten sonra çocuğa cevap veriyor)
Defol git benim twitterim'dan ve facemden seni son of a bitch Cena çok rezilsin senin takımın savunan bu çocuklar işte ha ha ha(Türkçe'sini çevirmesem iyi olur)
Daha sonra 'Let's Go Cena , Cena Sucks' tezauratını değerlendiriyor ve şunları söylüyor.
Neden biliyor musun Cena ? Neden sadece çocuklar Let's Go Cena diyor ? Neden büyük adamlar seni sevmiyor ve istemiyor ? Çünkü The Rock bir adam ! Sen adam değilsin ! Oradaki seyircilerin maskarasısın.Bu işi sevdiğin için yaptığını söylüyorsun ama bu büyük adamlar bunun yalan olduğunu biliyorlar.Sen her gece orada para için duruyorsun.Hadi yapma kimse kendini bu kadar zorlamaz ! Ardından tauntunu yapıyor ve muhteşem bir sonla video sona eriyor.
Not : Anladıklarımı yazdım mutlaka yanlışım ve eksiğim vardır fakat bu yazımın hiç anlamayanlara büyük yararı olabileceğini düşündüğüm için yazdım.Yanlış anlamayın yazılı metin değil video açıklaması bu.O yüzden burada yer alıyor
En son The Wild Thrust tarafından Paz Tem. 17, 2011 5:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi