Evet Batista'ya bilerek yenildim çünkü o WWEC kemerine yönelecek ben de US kemerine yönelcem.US kemeri benim için küçük ama sonradan ben WWEC kemerine yönelirim yada Smackdown'a draft olup orada WHC yönelebilirim.Neyse bugün size asıl süprizim Lita. (Seyirciler coşar Edge Lita'yı döndürür. : )Onla tekrar bir arada olmak çok güzel buna sizin de sevineceğinizi düşünüyorum.(Biraz duraklar ve Seyirciler Nexus suck it diye bağrır.)Evet Nexus konusuna gelince onların işini bitireceğime söz verebilirim der seyirciler coşar Edge tam gidecekken müzik duyulur.
En son konular
» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
+3
The Corporate Champion
The Celtic King
Rated R-Cenation
7 posters
Edge ringde
Rated R-Cenation- Legend
- Post n°1
Edge ringde
Edge theme duyulur ve seyirciler ayaklanır.Edge Lita'nın elini tutarak girince seyirciler daha çok heyecanlanırlar.Edge içeri gelir.Tam konuşcakken Edge sesleri yükselir Edge güler ve konuşmaya başlar:
Evet Batista'ya bilerek yenildim çünkü o WWEC kemerine yönelecek ben de US kemerine yönelcem.US kemeri benim için küçük ama sonradan ben WWEC kemerine yönelirim yada Smackdown'a draft olup orada WHC yönelebilirim.Neyse bugün size asıl süprizim Lita. (Seyirciler coşar Edge Lita'yı döndürür. : )Onla tekrar bir arada olmak çok güzel buna sizin de sevineceğinizi düşünüyorum.(Biraz duraklar ve Seyirciler Nexus suck it diye bağrır.)Evet Nexus konusuna gelince onların işini bitireceğime söz verebilirim der seyirciler coşar Edge tam gidecekken müzik duyulur.
The Celtic King- Jobber
- Post n°2
Geri: Edge ringde
Dolph Ziggler Gelir ve:
Dostum doğru karar vermişsin bende sevmiyorum Nexus'u hele Suicide ile maçımda saldırmaları takım arkadaşıma saldırmaları.Biz seni korumaya hazırız.
Dostum doğru karar vermişsin bende sevmiyorum Nexus'u hele Suicide ile maçımda saldırmaları takım arkadaşıma saldırmaları.Biz seni korumaya hazırız.
The Corporate Champion- Mid Card
- Post n°3
Jeff Hardy gelir ve konuşur:
Edge senle çok iyi bir geçmişimiz yok bunu biliyorum ama Nexus'a zarar vereceksen ben varım.
RKO Bréak- Jobber
- Post n°4
Sleeping Giant çalar ;
Matt Morgan ringe gelir Edge'ye bakarak taunt yapar , mikrofon ister ve konuşmaya başlar ;
'' Edge , lanet olası hain duydum ki US için aday olmuşsun fakat Nexus lideri Swagger senin kı*ına tekmeyi basacak. '' der ve müzik duyulur ...
Matt Morgan ringe gelir Edge'ye bakarak taunt yapar , mikrofon ister ve konuşmaya başlar ;
'' Edge , lanet olası hain duydum ki US için aday olmuşsun fakat Nexus lideri Swagger senin kı*ına tekmeyi basacak. '' der ve müzik duyulur ...
Turkish Angel- Legend
- Post n°5
We Are One duyulur.
Rampada sadece Jack Swagger vardır.Biraz durduktan sonra konuşmasına başlar:
Edge,kendini bişey sanan ahmak.Sana güvenmedim asla ama o Rated-R Nexus'ta bulundum.Ama bunu yapacağını tüm takım arkadaşlarıma anlatmıştım ve tahminim doğru çıktı.Çünkü sen yalancının tekisin ve o Batista denen ahmağa bilerekten yenildin.Çünkü sen Batista'nın altında kalan bir aptalsın ve bu takım devam edene kadar öyle kalacaksın.Ama biz hem TT şampiyonuyuz hem de US Title'yiz.Eğer bu kemerime dokunursan oklar yine bana döner ve WWEC için kendimi feda ederim ve o Batista denen ahmağı da sakatlıyacağım ve ardından sen ise yalnız kalacaksın ve American-Nexus'tan kaçamayacaksın der ve gülmeye başlar.
Grubumuza yeni üye geldi Alex Riley o da çok başarılı.Şimdi WWE Universe sizlere American Nexus'u çağırıyorum der.
Matt Morgan,Kofi,Jomo,CM Punk ve Alex Riley'de rampadadır.Sonrasında Jack Swagger işaret eder ve hepsi ringin köşelerindeler.
Jack Swagger yine konuşmamasına başlar:
Şimdi Lita ve Edge bizden korkuyorsunuzdur dimi.Şimdi size bütün hareketlerimizi yapsak ne olur?Sakatlanırsınız peki aynısını Batista'ya denesek o da sakatlanır ve bu gruptam 5 ay yok olur der ve gülmeye başlar.
Out:Lütfen dalmayalım güze feud olsun.Matt Morgan mesajın iptal.
Rampada sadece Jack Swagger vardır.Biraz durduktan sonra konuşmasına başlar:
Edge,kendini bişey sanan ahmak.Sana güvenmedim asla ama o Rated-R Nexus'ta bulundum.Ama bunu yapacağını tüm takım arkadaşlarıma anlatmıştım ve tahminim doğru çıktı.Çünkü sen yalancının tekisin ve o Batista denen ahmağa bilerekten yenildin.Çünkü sen Batista'nın altında kalan bir aptalsın ve bu takım devam edene kadar öyle kalacaksın.Ama biz hem TT şampiyonuyuz hem de US Title'yiz.Eğer bu kemerime dokunursan oklar yine bana döner ve WWEC için kendimi feda ederim ve o Batista denen ahmağı da sakatlıyacağım ve ardından sen ise yalnız kalacaksın ve American-Nexus'tan kaçamayacaksın der ve gülmeye başlar.
Grubumuza yeni üye geldi Alex Riley o da çok başarılı.Şimdi WWE Universe sizlere American Nexus'u çağırıyorum der.
Matt Morgan,Kofi,Jomo,CM Punk ve Alex Riley'de rampadadır.Sonrasında Jack Swagger işaret eder ve hepsi ringin köşelerindeler.
Jack Swagger yine konuşmamasına başlar:
Şimdi Lita ve Edge bizden korkuyorsunuzdur dimi.Şimdi size bütün hareketlerimizi yapsak ne olur?Sakatlanırsınız peki aynısını Batista'ya denesek o da sakatlanır ve bu gruptam 5 ay yok olur der ve gülmeye başlar.
Out:Lütfen dalmayalım güze feud olsun.Matt Morgan mesajın iptal.
- Post n°6
OUT:Nexus dışından birileri gelsinde nexusa kafa tutalım.
Turkish Angel- Legend
- Post n°7
Out:Lütfen gelmeyin bozmayın.
- Post n°8
OUT:6 kişi 3 kişi mi dalcaz her hafta dayak her hafta dayak bizde team Cena gibi bir takım kuralımda PPV'lerde felan kapışırız.
RKO Bréak- Jobber
- Post n°9
'' Ve Edge şunu bil biz önceki gibi Swagger'ın emrine girmiyicez çünki biz bir takımız ve hepimiz birimiz birimiz hepimiz için çalışacağız , dimi Swagger ? ''
Turkish Angel- Legend
- Post n°10
Out:Tamam kapışırız ama bekleyin şu feudu yapalım bi.
Matt sana katılıyorum biz bağımsız bir takımız ve öyle kalacağız.İsteyen istediğini yapabilir Matt.
Matt sana katılıyorum biz bağımsız bir takımız ve öyle kalacağız.İsteyen istediğini yapabilir Matt.
Rated R-Cenation- Legend
- Post n°11
Edge hiç korkmamış gibi.Jeff ve Dolph'a bakar.Onlarda hazırlanır.Edge konuşur.
Seni lanet olası pislik sen bize ne yapabilirsin.Hiçbirinizden korkmuyorum ben asla yalnız kalmam bunu unutma.Şu anda ringde 4 kişiyiz ve hepinizden güçlüyüz.Buraya Batista gelince ne olacağını sanıyorsun?der ve Batista müziği duyulur.Nexus çok korkar ama Batista yoktur.Edge güler ve yere oturup etrafındaki Nexus'a ne oldu lan der gibi bakış atar.Lita da yanına oturur.
Edit: Adam gibi feud olsun kavga olmasın.
Seni lanet olası pislik sen bize ne yapabilirsin.Hiçbirinizden korkmuyorum ben asla yalnız kalmam bunu unutma.Şu anda ringde 4 kişiyiz ve hepinizden güçlüyüz.Buraya Batista gelince ne olacağını sanıyorsun?der ve Batista müziği duyulur.Nexus çok korkar ama Batista yoktur.Edge güler ve yere oturup etrafındaki Nexus'a ne oldu lan der gibi bakış atar.Lita da yanına oturur.
Edit: Adam gibi feud olsun kavga olmasın.
En son BK PUNK tarafından Perş. Tem. 14, 2011 11:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Turkish Angel- Legend
- Post n°12
Jack Swagger:
Sadece sana koz vermek için korktuk Edge sanki boşalmış gibi baktın.Çünkü boş bir adamsın.Biz ise hayatta bir gayesi olan bir grubuz.Senden de Batista'dan da korkmayız anladın mı?Şimdi tepemin tasını arttırma ve burdan git!
Sadece sana koz vermek için korktuk Edge sanki boşalmış gibi baktın.Çünkü boş bir adamsın.Biz ise hayatta bir gayesi olan bir grubuz.Senden de Batista'dan da korkmayız anladın mı?Şimdi tepemin tasını arttırma ve burdan git!
Rated R-Cenation- Legend
- Post n°13
Edge ayağa kalkar:
Ne ne ne ringi mi terk edim?Dün benim emrimde olan bir adamdan emir alacağımı mı sanıyorsun?Dolph bu bana ringi terk etmi dedi?Jeff bana ringi terk et mi dedi?Lita bana ringi terk et mi dedi?Edge güler ve cebinden çekirdek çıkarıp yemeye başlar.
Ne ne ne ringi mi terk edim?Dün benim emrimde olan bir adamdan emir alacağımı mı sanıyorsun?Dolph bu bana ringi terk etmi dedi?Jeff bana ringi terk et mi dedi?Lita bana ringi terk et mi dedi?Edge güler ve cebinden çekirdek çıkarıp yemeye başlar.
The Extinguished Champ- Opener
- Post n°14
CM Punk Jack Swagger'e bakar ve güle güle Backstageye gider. Jack Swagger CM Punk'a şaşırır.
Turkish Angel- Legend
- Post n°15
O emirlerin hepsini aslında uymayacaktım ama bazı insanlar bana uydurttular.Şimdi ise benim emrimi dinle ve burdan git.Dolph ve Jeff ve Lita hadi canım çok iyiydiniz ama beceremediniz şimdi sizde terk edin ringi yoksa olacakları biliyorsunuzdur herhalde.
Out:Dalmak yok!
Out:Dalmak yok!
Rated R-Cenation- Legend
- Post n°16
Evet olacakları biliyoruz ringe girceksiniz bize dalmaya kalkacaksınız fakat k*çınıza tekmeyi yiyince ağlayarak annenizin yanına gideceksiniz.Punk'ta bunları anladı ve gitti.Siz de Punk gibi korkağın tekisiniz.
Turkish Angel- Legend
- Post n°17
Korkak olsaydık burda bulunmazdık ama Punk korkanların yolunu seçti.Ona baybay diyorum Edge sana ise güle güle.
Rated R-Cenation- Legend
- Post n°18
Demekki gidiyorsun hadi git RAW'a kadar hayatını yaşa ondan sonra buralarda olamicaksın.
RKO Bréak- Jobber
- Post n°19
'' Hey EDGE gerçekten bir şapşalsın biliyorsun dimi . Hep boş boş konuşuyorsun ve herşeye kanıyorsun ve şu anda seni oyaladığımı anlamadın , arkana bak '' der Edge arkasını döner A-Ry sandalye ile ordadır vurur gibi yapar ve vurmaz , Edge tekrar arkasına döndüğünde Nexus üyeleri ringtedir ve Morgan şöyle der ;
''İşte Edge dayak yemen bu kadar yakın ...''
''İşte Edge dayak yemen bu kadar yakın ...''
- Post n°20
Jack bu işler lafla yürümüyor yürüseydi The Rock oooo neyse.Sen çok adi bir korkaksın bunu sende biliyorsun.Eğer korkak değilsen 2 adamını al ve öyle gel.
- Post n°21
CM Punk podyumda bağdaş kurup oturur.
"Hey Jack Swagger, ben burada eğer korkak olmasaydım sizin gibi pisliklerin, leşlerin içinde durmazdım. Ben WWE'nin en iyi güreşçisiyim fakat sizin gibi salaklar hala bunu anlamadı. WWE'nin tek Straight Edge güreşçisiyim. Sizin gibi alkol almam, sigara içmem, uyuşturucu kullanmam ve uyuşturucu kullananların kariyerine son veririm. Örneğin Jeff Hardy, fakat salak Vince bunu hala anlamadı ve gitti kontrat imzaladı. Şimdi hala benim korkak olduğumu düşünüyormusun Swagger ? Veya sen ve senin gibi hatta daha fazla salak olan Nexus üyelerinemi korunacaksın ?"
Bir anda Morgan'ı görür ve ringe girer. Ardından tüm Nexus elemanlarını teker teker korkutup dışarı atar. Ringte tek Punk ile Edge kalır.
- Post n°22
OUT:Dalmak yok diyorsunuz promo kesiyoruz bir bakıyoruz hemen kavga.
- Post n°23
OUT:Morgan ne yaptı ? Bende dalmadım..
Turkish Angel- Legend
- Post n°24
Out:Sen bizi niye kontrol ediyorsun ki belki korkmicaz onu saymayın.Hepimiz ringdeyiz.Vurmuş gib yaptık ne oldu ki.
İn:Jack Swagger:
Beyler hiç birinizden korkmuyoruz.Punk senden asıl hiç korkmuyoruz tabi Dolph ve Jeff'ten de.Edge senden de korkmuyoruz.Punk sen gerçekten en iyi güreşçi misin?Rüya da uyuyorsun Punk bunu anla WWE'nin en iyi güreşçileri biziz anla artık bunu!Eğer o maçta sana yardım etmeseydik Raw'da bulunamıyordun!
İn:Jack Swagger:
Beyler hiç birinizden korkmuyoruz.Punk senden asıl hiç korkmuyoruz tabi Dolph ve Jeff'ten de.Edge senden de korkmuyoruz.Punk sen gerçekten en iyi güreşçi misin?Rüya da uyuyorsun Punk bunu anla WWE'nin en iyi güreşçileri biziz anla artık bunu!Eğer o maçta sana yardım etmeseydik Raw'da bulunamıyordun!
RKO Bréak- Jobber
- Post n°25
'' Tamam o zaman önümüzdeki Raw yada ondan sonraki Raw Jack Swagger & Matt Morgan & Alex Riley & Kofi ( NEXUS ) vs Edge & CM Punk & Dolph Ziggler & Jeff Hardy maçı olsun ne dersiniz ? ''