Duyulur.Mr Anderson ringe gelir. Mikrofonu ister,mikrofonu eline alır.Nexus bir takım şa*şal.Evet korkak şa*şallar.Korkak olduğunuzu herkez biliyor.Çünkü bir avuç sa*aktan başka birşey değilsiniz.Evan'a saldırdınız.O çocuğa eliniz değerse sizi öldürürüm demiştim.Genelde sözümü tutan biriyim ama bu sözümü tutamıyacağım.Sizi öldürmeyecem.Ölmeyi ip ile çekeceksiniz.Sizi ölümden beter bir şekile getirecem.Evet bir ölüden beter olacaksınız.Öldürmek benim işim değildir.Süründürmek benim işimdir.Sizi öyle bir süründürecemki istifanızı yarın partona vereceksiniz.İstifa ile kurtulamıyacaksınız.Kısacası Nexus bitecek.Nexus diye birşey kalmıyacak.Bunun için ne kadar savaşırsam savaşayım savaşmaya hazırım.Çünkü Evan benim dostum.Dünyanın en iyi takımı Air Check.Nexus bitti eskide kaldı.Bunu o şa*şal beyininize sokun artık.Tabi beyininiz varsa.Beyinsiz şa*şallar grubu,çaylak sa*aklar grubu.Ben dahil sizi burada kimse sevmiyor,sevmeyecekte.Çünkü korkak beyinsizler olduğunuz için sevilmeyeceksiniz.WWE korkakları sevmez.Nexus bu Smackdown'da kabusunuz Mr.Anderson'u göreceksiniz.Bu Smackdownda sizi dövecem ş*şallar.
Çalar ve Mr.Anderson gider
Çalar ve Mr.Anderson gider