Smackdown theme çalıyor ve seyirciler coşuyor. Pyro gösterileri başlıyor ve söz spikerlerimiz ve yorumcularımızda...
Todd: Merhaba Smackdown severler. Müthiş bir Smackdown ile yine karşınızdayız.
Matt: Merhaba Todd (El sıkışırlar) Sana katılıyorum gerçektende bu şov her zaman ki gibi süper olacak !
Todd: Bencede. Heyecenlı ve muhteşem ME maçı ve Boogeyman hakkında önemli bir karar var. Bakalım neler olacak ?
Matt: İyi o zaman maçları bir hatırlayalım.
Jack Swagger vs Evan Bourne
Boogeyman vs Christian
Goldberg vs Alberto Del Rio
Sheamus vs Randy Orton vs Triple H
Maçların tanıtımı gösterilir.
Maryse'nin müziği çalıyor ve rapmanın başında görülüyor. Ellerini oynata oynata ringe giriyor ve taunt yapıyor. Mikrofon alıyor ve konuşuyor.
" Merhaba WWE evreni. Maryse Smackdown'da ! Uzzun zamandır GM'ler tarafından maça çıkarılmıyoruz. bu bir saçmalık. Sadece benim değil, takım arkadaşımın hatta bütün divaların hakkı yeniyor. Ben buraya buna son vermeye geldim. Sersem Regal'e sesleniyorum. Bana bak ihtiyar. Hemen buraya gel ve bana bir maç ayarla. Yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim."
Villain çalıyor ve Regal rampanın başındsa elinde bir mikrofon var ayrıca.
" Sayın Maryse. Karşınızda bir General Manager'in dışında, eski ama formunu yitirmemiş bir Erkek Amerikan güreşcisi var. Bunu bilmenizi isterim. Bu saygısızlığınızdan dolayı size kırıldım. Ama ben "Merhametli Regal " sanada merhamet edeceğim. Bu geceki Rakibini açıklıyorum. Rakibin Lita. Maç Goldberg vs ADR maçından önce. Ve bir uyarı. Eğer Tag team arkadaşın maç içinde veya maç sonunda maçı etkileyecek şeyler yaparsa, tabi senin lehine, seni Smackdown'dan dolayısıyla da WWE'den attırırım."
"Bir dakika. Öncelikle şunu bilki senin yaptığın merhametli bir insanın yaptığıysa, ben sendende merhametliyim Regal. Seni erkek olsanda dövebilirim. Ama uzatmıyorum. Maç için teşekkürler."
Maryse bu meydan okumadan sonra soyunma odasına gidiyor bizde reklamlara gidiyoruz.