Ve beklenen an geliyor! RAW Intro müthiş pyro gösterileriyle beraber başlıyor!
Intro biter bitmez No Chance In Heel çalıyor.
McMahon yavaş ve sakin adımlarla ringe geliyor.Elinde mikrofonu hazır bulunuyor.Kısa bir sessizlikten sonra konuşmaya başlıyor.
- Merhaba WWE.Biliyorsunuz ki,RAW GM'yim.Daha doğrusu idim.Malesef ofiste çok işlerim vardı,bende bu görevi başka bir arkadaşa devretmek istedim.Kendisi bu görevi yerine getirmek için can atıyor olmalı.Ve karşınızda!
Seyirciler MVP'yi görünce yuhalıyorlar.MVP yinede hayranlarıyla tokalaşıyor ve takım elbisesiyle McMahon'un karşısına dikiliyor.Ardından mikrofonla konuşmaya başlıyor;
- McMahon,beni seçtiğin için sağol.Burada artık güreşemeyecek olmak kötü,ama belkide güreşirim,ne dersin ha?
- Neden olmasın.Zaten Cyber Cunday'da maçın var.
- Evet biliyorum,umarım kemerle güreş kariyerime devam ederim.
McMahon güler.Ardından müziği eşliğinde gider.MVP ringde kalır.
- Beyler,öncelikle PG'yi kaldırıyorum.(Wooow!) Ama bu şovda PG kuralı işleyecek.Diğer şovda harika şeyler olacak.Bugün RAW King'i belirleyecek olan bir turnuva yapılacak.(What?) Yo,hayır.Sadece 2-3 hafta RAW King olacak.2 haftada bir RAW King maçı olacak.Bu harika olacak değil mi? (Yeees!) Sözü uzatmıyorum,birazdan harika maçlar olacak.Ben sizi yanlız bırakıyorum.Kemerleri bağlayın!
MVP bunları söyledikten sonra I'm Comin eşliğinde ringden ayrılır.Reklamlara gidiyoruz.