WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

4 posters

Matt Morgan WHC İçin Ringte !

RKO Bréak
    RKO Bréak
    Jobber
    Jobber

Matt Morgan WHC İçin Ringte ! Empty Matt Morgan WHC İçin Ringte !

Mesaj tarafından RKO Bréak Paz Ağus. 21, 2011 7:27 pm

New Divide çalar seyirciler kendinden geçer ! Matt Morgan taunt yaparak gelir. Mikrofon elindedir seyircileri süzer ve ;

'' Tebrikler John Cena . Unforgiven'dan kemerini koruyarak ayrıldın. WHC için burdayım. WHC olmalıyım ! Slammiversary'de ise o sarı şeyi belime takmalıyım. Dünya ağır siklet şampiyonu olmalıyım Cena. Anlıyormusun beni ? Artık şov zamanı geldi. Güreş tarihininde nadir olan şeyler olacak ! Ve o kemeri senden alacağım dostum , şimdi buraya gel ve konuşalım ! ''

OUT : Kavga çıkmasın , alakasız kişiler gelmesin.
    Rated RKO
    Rated RKO
    Opener
    Opener

Matt Morgan WHC İçin Ringte ! Empty Geri: Matt Morgan WHC İçin Ringte !

Mesaj tarafından Rated RKO Paz Ağus. 21, 2011 9:48 pm

Chris Jericho elinde mikrofonla ringe gelir ve konuşmaya başlar:

-Hey Morgan!O kemeri haketmeyen birini nasıl kutluyorsun anlamıyorum.Ayrıca Cena maçtan sonra da Punk'tan Low Blow ve GTS yedi.Ondan iyi dayak yedi doğrusu.Onca RKO ve Punt'ın üzerine.Ama Her ne kadar iyi bir maç çıkarsalar da o ikisi bu kemer için dövüşmeyi haketmiyor.Hey millet, baksanıza ben John Cena'yım.The Champ is Here, You Can't See Me!Bu ne rezilliktir he!Burada seyircileri sinir etmeye utanmıyor musun Cena?Matt, eski dostum.Sen o kemeri Cena'dan alabilirsin dostum.O kemeri Randy gibi bir beceriksiz dışında Cena'dan herkes alabilir!Ama o kemer için rakibin Cena olmayacak dostum.O kemer için rakibin ben, yani Chris Jericho olacak!Anlıyor musun?(Cena ve Randy'ye seslenir)Sizin zamanınız doldu beceriksizler!Hele sen Randy, sen Contender maçına bile çıkmayı haketmiyorsun!

Matt'e bakar ve konuşmasını dinlemeye başlar.
    Land of Extreme
    Land of Extreme
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Land of Extreme Ptsi Ağus. 22, 2011 8:18 am

Just Close Your Eyes duyuluyor ve Christian girişte gözüküyor.

-Cena o kemeri haketmiyor.Randy hiç haketmiyor.Evet Jericho o kemeri alabilirsin ama ben de alabilirim.Ün ve şöhret.WHC olunca ikiside bulunur.Jericho RAW'dan gelip WHC'yi istiyorsun,zibidi gibi her promoya karışıyorsun ve kemeri alacağını umuyorsun.Ben WHC için yapmam gerekenleri çok dikkatli seçerim.Bence sen de öyle yapmalıydın.Dikkatli planlanmış kendi planını planlasaydın WHC bile olabilirdin.Ama Bay şifre kırıcı Cena'nın bilgisayarını hackleyerek WHC'yi almayı umdun.WHC profesyoneller içindir.Ne diyorum ben?Flair Abyss adlı yeni gelip promo kesmeyen sersemi contender maçına koyuyor.Flair yönetimde olduğu sürece herkez beleşe kemer alır.Bu şirket ilk zamanlarında daha güzeldi.Regal yokken,Flair yokken.Tommy Dreamer,AJ Styles,Jeff Hardy,Matt Hardy,Evan Bourne zamanlarında.Ama McMahon JBL'yi kovup,Regal adlı bir sersemi getirdikten sonra herşey battı.Ve sonra Flair geldi.O SD'nin en iyi güreşçisini I.C maçına koydu.Christian WWE'de istediğini alamadı.ECW diye brand açılmasını önerdim.GM'ler arasında kavga çıkar diye reddettiler.Arkadaşım Sebastian Chen'i WWE'ye almalarını önerdim.İstediğimi alamadım.Burda bana istediğim verilene kadar bütün maçlarımda bilerek yenileceğim.

Cult Of Personality
    Cult Of Personality
    Yönetici
    Yönetici

Mesaj tarafından Cult Of Personality Ptsi Ağus. 22, 2011 8:31 am

Land of Extreme demiş ki:

Just Close Your Eyes duyuluyor ve Christian girişte gözüküyor.

-Cena o kemeri haketmiyor.Randy hiç haketmiyor.Evet Jericho o kemeri alabilirsin ama ben de alabilirim.Ün ve şöhret.WHC olunca ikiside bulunur.Jericho RAW'dan gelip WHC'yi istiyorsun,zibidi gibi her promoya karışıyorsun ve kemeri alacağını umuyorsun.Ben WHC için yapmam gerekenleri çok dikkatli seçerim.Bence sen de öyle yapmalıydın.Dikkatli planlanmış kendi planını planlasaydın WHC bile olabilirdin.Ama Bay şifre kırıcı Cena'nın bilgisayarını hackleyerek WHC'yi almayı umdun.WHC profesyoneller içindir.Ne diyorum ben?Flair Abyss adlı yeni gelip promo kesmeyen sersemi contender maçına koyuyor.Flair yönetimde olduğu sürece herkez beleşe kemer alır.Bu şirket ilk zamanlarında daha güzeldi.Regal yokken,Flair yokken.Tommy Dreamer,AJ Styles,Jeff Hardy,Matt Hardy,Evan Bourne zamanlarında.Ama McMahon JBL'yi kovup,Regal adlı bir sersemi getirdikten sonra herşey battı.Ve sonra Flair geldi.O SD'nin en iyi güreşçisini I.C maçına koydu.Christian WWE'de istediğini alamadı.ECW diye brand açılmasını önerdim.GM'ler arasında kavga çıkar diye reddettiler.Arkadaşım Sebastian Chen'i WWE'ye almalarını önerdim.İstediğimi alamadım.Burda bana istediğim verilene kadar bütün maçlarımda bilerek yenileceğim.

Out:Abyys'in tonla promosu var ve hepsini nasıl gözden kaçırdın hayret..Açıklayacağım bir iki şey daha vardı ama herkesin öğrenmesini istemiyorum bu yüzden söylemeyeceğim.ÖM'de atmıyorum..
    Rated RKO
    Rated RKO
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Rated RKO Ptsi Ağus. 22, 2011 8:33 am

"Evan Bourne zamanları mı?Yapma dostum.Ben, sen dahil saydığın kişilerin karşılaştıklarımın hepsini yenmiş kişiyim.Shawn Michaels'ı, Evolution'ın başını, RAW GM'i Unforgiven'da mağlup etmiş kişiyim.Ben WWE'deki ilk Undisputed Champion'ım!Bana planımın olmadığını söylyorsun ama yanıldın.Asıl planlarım sayesinde buralara kadar geldim.Planlarım sayesinde Shawn'la maça çıktım.Planlarım sayesinde SD'a draft oldum.Ve en önemlisi, planlarım sayesinde WHC Contender maçına konuldum.Bu şirket ilk zamanlarında güzeldi, dediğine katılıyorum.Çünkü o zaman sen sevgili dostum Edge ile takım kemerleri için sürünürken ben Rock ve Austin'le ana kemer feudundaydım!Senin ilk ana kemerin ne zamandı he Christian?"
    Land of Extreme
    Land of Extreme
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Land of Extreme Ptsi Ağus. 22, 2011 9:01 am

-Blah blah blah.Sadece bu.Biz Edge ile iyi takımdık.Sen sevgilin Big Show ile tag kemerlerini hileyle aldınız.Senle bile takımdık Y2Jobber.Kız tavlamak ile ilgili iddiaya bile girdik.Ama sen Trish'e gerçekten aşık olduğun için Trish'in bana gelmesine sağladın seni salak.

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 5:45 pm